Две години нищо. 1,2 млрд. лева ви бях оставил, а те

...
Две години нищо. 1,2 млрд. лева ви бях оставил, а те
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Русе: 1,2 млрд. лева ви бях оставил, а те ги похарчиха

Две години нищо. 1,2 милиарда лв. ви бях оставил, а те ги похарчиха. Ако не създадем Русе-Бяла-Търново ще продължат да се избиват хора. Обещавам ви да я направя. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред над 800 симпатизанти на в зала „ Канев център ” към Медицинския университет в Русе.

„ Ние можем да сме доста деятелен участник в района, само че все едно ни няма. Преди две години беше политическо решение влизането в еврозоната. Това означаваше, че българите ставаме. Румънците не ги одобриха. Отдавна еврозоната щеше да е реалност, когато влезе Хърватия “, акцентира той.

Той заяви, че на кандидат-депутат от листата на през днешния ден е умряла майка му. По този мотив Борисов съобщи, че не знае от кое място черпи тази мощ да е в залата. Той му благодари и посочи, че е плакал единствено един път, когато е умряла неговата майка. „ Благодаря ти най-човешки “, сподели водачът на.

Единственото хубаво на честите избори е, че водачът се среща с гласоподавателите лице в лице. Помните, че преди две години всичко стартира със поръчката, че ще ни изчегъртат, хулиха ни, арестуваха ни. не може да бъде погубен, няма по какъв начин да бъде премахнат, няма по какъв начин да остане отвън политиката, тъй като няма по какъв начин да заличат вас, съобщи лидерът на листата на в Русе Десислава Атанасова по време на среща с гласоподаватели.

„ На 2-ри април ще покажем на какво сме способни. Две години виждахме съсипия, безпорядък, безвремие, аматьорщина, липса на политическо водачество и отговорност. Всички неизпълнени заричане през тези две години костват прекалено много на българите.

По-рано водачът на посети село Ценово, където приказва пред жителите. „ Ще се опитаме да изправим стореното. Все отново две години е безпорядък. Трудно се поправя, само че ще го създадем “, сподели той.

Малко по-късно в град Бяла, Борисов съобщи, че този път даже не се постанова да пропагандира, хората виждали какво е направено. „ Това, което направиха за две години с страната очаквате да става по-добро. Като виждам финансите в какво положение са и като слушам от кметовете какво желаят – нови пътища, нови детски градини, нови учебни заведения, а всичко това е завършило. Парите ги няма “, регистрира той. И добави: „ Най-трябва да ви е гняв, че ви взеха парите до Русе. 1,2 милиарда лв. ви бях оставил, в този момент автомагистралата Бяла-Русе щеше да е на трошляк, да се асфалтира. Те ги похарчиха. Сега е извънредно. И по този начин ще остане, в случай че не гласувате на 2-ри. Можете да изберете “.

„ Само за общините в бюджета би трябвало да се направи голямо финансиране, като обезщетения, с цел да тръгнат отново отначало, а парите ги няма. Въобще не ви увещавам този път. За две години – нищо. Те и с пенсиите излъгаха – сякаш ви дадоха повече, само че инфлацията ги стопи. Така че в тази ситуация за вас, за нас, дали можем да спасим нещо. Те знаят единствено да намират недостатък “, сподели още Борисов.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР